Artiesten

Bij Knuckledusters and Pony’s werken we met twee verschillende tatoeëerders, een leerling en een piercer. Beide tatoeëerders zijn allround, maar hebben elk ook zeker hun eigen voorkeur. Onze piercer is door zijn vele cursussen, workshops en werkervaring zeer ervaren. Uiteraard zijn wij allen goedgekeurd door de GGD.

Vaste tatoeëerders
Matthew / Rookie

Matt is mijn naam,.. “Rookie” (33).

Kom van de graffiti af en daar ligt grotendeels ook mijn voorkeur. 

New school en script zijn dingen die ik graag doe. Inkt is mijn leven. Meer wil ik niet kwijt. 

Pies en Lof.

13thtattoosfacebooklogo

Djovani / Djo

Expressing joy, achieving satisfaction and putting in positive effort towards creating a common goal with one of the finest craftsmanships that exists, Djo focuses on truly being an asset to the Dutch tattoo industry.

djos_inkfacebooklogo
Joy / Joy Damon

Bold will hold!

joydamonfacebooklogo

Jozef / The Saint

Snel meer info!

jozefsanting

Piercer en Floormanager
Yara / Mr. Freeman

Sommigen noemen mij de beste piercer van Apeldoorn en omstreken, maar dat gaat mij te ver. Ik doe elke dag mijn best en ik doe het met alle liefde. Versieringen van het lichaam, op wat voor manier dan ook, zijn mijn grote liefde en ik hoop dat ik ik jou ook een positieve kijk daarop kan geven. Van een oorbel tot andere ‘modifications’ ik sta nergens van te kijken en sta voor alles open. Kom eens langs, wij zijn ook best normale mensen 🙂

piercingapeldoornfacebooklogo

Alles wordt u aangeboden door
Jurgen / Eindbaas

Soms ben ik er wel, soms ben ik er niet. Ik hoop dat je jouw tijd bij Knuckleduster’s and Pony’s als positief ervaart! Mocht je feedback hebben, over tatoeages of piercings, de shop of jouw ervaring daarmee, dan horen wij dat graag. Tot snel!