Tatoeage Verwijderen

Heb je spijt van jouw tatoeage of heb je het gevoel dat de tatoeage niet meer bij je past? Bij Knuckledusters and Pony’s bestaat gelukkig de mogelijkheid om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze laserbehandeling kunnen wij een tattoo op veilige manier verwijderen, zonder dat daarbij omliggend weefsel beschadigd wordt.

YAG laser

De Q-Switched Nd:YAG laser wordt door The American Academy of Dermatology gezien als hét apparaat voor het verwijderen van tattoos. Het is op dit moment de meest veilige en de meest snelle laserbehandeling voor het verwijderen van tatoeages. De YAG laser zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie dringt de huid binnen en vernietigd onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tattoo. Uiteraard is de YAG laser uitvoerig getest en draagt de laser het FDA-keurmerk.

Kan mij tattoo volledig worden verwijderd?

Ondanks de nieuwste technologie, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor de volle 100% te verwijderen. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van het type en kleur van de tatoeage. Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt per tatoeage en dus per klant. Zo vraagt een kleurrijke tattoo vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met jou bespreken.

De behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. Toch is verdoving niet nodig, de pijnprikkels zijn voor de meeste mensen goed te verdragen. Veel mensen vergelijken de pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur is de tatoeage weer gewoon zichtbaar. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat blaasjes en korstjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. Daarom plannen we altijd voldoende tijd tussen twee laserbehandelingen.

Specialist in tatoeages verwijderen met laser

Knuckledusters and Pony’s Apeldoorn is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages met de YAG laser. Wij richten ons op een cosmetisch resultaat en werken alleen met wetenschappelijk bewezen, veilige én effectieve behandelmethodes. Onze medewerker heeft meerdere opleidingen en diploma’s behaald en beschikt bovendien over een ruime dosis ervaring. Jij ontvangt een kwalitatief goede behandeling met minimale risico’s. Veiligheid, deskundigheid en hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten omtrent de mogelijkheden van jouw tatoeage? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen je graag in voor een gratis consult.