Artiesten

Bij Knuckledusters and Pony’s werken we met twee verschillende tatoo-artiesten,een piercer en een leerling. Onze tatoeëerders zijn allround, maar hebben elk ook zeker hun eigen voorkeur. Uiteraard zijn wij allen goedgekeurd door de GGD.

B

                                    Vaste Piercers
Lars / The Entertainer

Sup’ iedereen, Mijn naam is Lars en ik ben de shopmanager en piercer hier bij Knuckledusters and Pony’s.

Ik ben ontzettend gepassioneerd over body-art, en ik zet nu ongeveer 2,5 jaar piercings.

Ook hou ik me bezig met de dag tot dag werkzaamheden in de shop en probeer ik het voor elke klant een leuke ervaring te maken wanneer ze bij ons binnenstappen!

Je bent altijd welkom om langs te komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

See you soon at Knuckledusters and Pony’s!

 
Vaste Tattoo-artiesten
 
Jerry/The Monk

Hey hey tattoo people, ik ben Jerry.

Al als kind altijd aan het tekenen, 5 jaar geleden begonnen met tatoeëren en nu 2 jaar werkzaam als tatoeërder. Mijn passies liggen bij tekenen en hip hop, ik zet het liefst Fine Line stukken en Black and Grey maar ik ben in een hoop andere stijlen ook thuis. Ik maak altijd een uniek en origineel ontwerp dus kom met je ideeën en ik tover ze om tot een mooi design.

See you soon at Knuckledusters and Pony’s!

 
Alles wordt u aangeboden door
Jurgen / Eindbaas

Soms ben ik er wel, soms ben ik er niet. Ik hoop dat je jouw tijd bij Knuckledusters and Pony’s als positief ervaart! Mocht je feedback hebben, over tatoeages of piercings, de shop of jouw ervaring daarmee, dan horen wij dat graag. Tot snel!